Viziune

Din fericire suntem toti diferiti si toti avem o poveste a noastra. Totul pleaca de la o singura idee ce se contureaza in jurul personajelor principale, suntem acolo pentru a fauri amintiri, momentele autentice sunt cele ce ne ajuta sa spunem povesti de neuitat, povesti care sa incante audienta si azi si maine si peste ani si ani.
Telul nostru este sa adunam zambete, sa adunam emotii, sa adunam lacrimi de fericire in timp ce ele se desfasoara in fata noastra pentru ca apoi, prin filtrul nostru, sa le redam intr-un film care sa va tina captivi in fata televizorului si sa retraiti cu drag toate starile din ziua respectiva.

Fotograf nunta Eugen Calota

Poti sta linistit cand totul merge bine!

Pentru ca ne pasa de povestea voastra vrem sa aflam cat se poate de multe despre voi, cum v-ati cunoscut, cum va place sa va petreceti timpul liber, care sunt pasiunile fiecaruia, care sunt pasiunile comune, ce va face fericiti intr-o zi ploioasa, dar intr-o zi cu soare, micile detalii care va deosebesc unul de celalalt, acele detalii pe care nu le spuneti la nimeni ( evident daca sunt ajutatoare pentru a putea fauri amintiri de neuitat) dar sa nu uitam si de toate detaliile carora le-ati acordat atentie pentru organizarea evenimentului, locatiile cu grija alese, orele la care se intampla toata magia zilei precum si momentele care conteaza pentru voi! Dupa o organizare fara cusur totul poate sa mearga bine.
Fotograf Eugen Calota

Cand esti pe maini bune grijile dispar!

Daca ai vazut povestile din portofoliul nostru si ti-au facut o impresie placuta atunci stii ca esti pe maini bune. Suntem o echipa de videografi ( 2 operatori, un asistent atunci cand este cazul) care stim ce avem de facut. Cunoastem evenimentul vostru ( in detaliul in care ni l-ati prezentat) si suntem pregatiti sa surprindem momentele asa cum se desfasoara ele pentru un film care sa va tina in fata televizorului. Daca doriti sa va fim alaturi va asteptam cu o cerere de oferta.