[dropcap type=”light”]V[/dropcap]aletine’s Day

Este ziua in care se celebreaza dragostea dintre noi, o putem asemana cu orice alta zi in care ne aratam dragostea unul fata de celalalt. Este bine ca gasim motive in fiecare zi sa ne facem cunoscute sentimentele si astfel ziua Sf Valentin este o zi care ne ofera aceasta ocazie![hr top=”2″ bottom=”18″ /]
[dropcap type=”dark”]Am zis [/dropcap]sa oferim  o parte din noi din ceea ce ne face placere sa facem, iar daca nu v-ati dat seama pana acuma, ne face placere sa filmam oameni indragostiti, ne place sa fim acolo unde emotiile sunt intense, acolo unde dragostea pluteste in aer :D. Asadar oferim o sedinta Love Story in [highlight type=”yellow”]valoare de 200€ [/highlight] unei persoane norocoase si indragostita pana peste urechi, da ati citit bine, indragostita pana peste urechi!

 

Pentru a lua parte la aceasta campanie trebuie:

  • sa dai Like la pagina noastra de Facebook
  • sa dai share la un clip din protofoliu
  • sa completezi formularul de mai jos

 

Alegerea castigatorului se va face in mod aleatoriu ( random ). Extragerea va avea loc Duminica 15 Februarie 2015. Sedinta video Love story este oferita in mod gratuit dar castigatorul va suporta cheltuielile de logistica pentru locatia aleasa impreuna. Mult Succes!

 
Cover Photography by Eugen Calota Eugen Calota
 

Numele

Adresa de email

Cont de Facebook

Nr de telefon

Care clip din portofoliul nostru este favoritul vostru?

Ce va place la clipul/clipurile noastre?

Descrie persoana iubita in cateva cuvinte!

Culoarea preferata?