Image

Vrei să ai un film de nuntă, în care să retrăiești fiecare emoție din ziua marelui eveniment, nu doar o filmare banală pe care să o uiți într-un sertar!

Acum il poti avea
Image

Clipul de nuntă redă magia zilei, dar povestea o spune filmul.

Vrei să mă alegi pe mine dacă:

Îți Dorești o Călătorie Emoțională prin Ziua Nunții Tale.

Suntem experți în surprinderea emoțiilor autentice și a distracției, acordând o atenție deosebită detaliilor subtile care transformă filmul nunții voastre într-o poveste unică și memorabilă.

Pentru noi, nunta nu este doar despre voi, ci despre toți cei dragi care vă însoțesc în această călătorie: prietenii care vă împărtășesc bucuria și părinții care vă oferă iubirea și sprijinul lor necondiționat.

Alegeți să păstrați amintiri vii, pline de emoție și semnificație, cu ajutorul nostru, pentru a vă bucura de aceste clipe prețioase pentru tot restul vieții.

Visezi la Momentele Tale Prețioase, Imortalizate

Vă oferim liniștea sufletească prin implicarea voastră directă în stabilirea momentelor cheie. Comunicarea transparentă este esențială pentru noi; vă vom ține la curent astfel ca rezultatul final să reflecte în mod fidel și autentic frumusețea și emoția evenimentului vostru. Alegându-ne, aveți certitudinea unei prezențe discrete, dar totodată omniprezente, care va surprinde fiecare moment într-o manieră artistică și profesională.

Esenta Nuntii Tale, Capturată cu Măiestrie

Secretul unui film de nuntă memorabil nu stă în cantitatea de imagini filmate, ci în selecția atentă a momentelor.

Noi înțelegem puterea esenței și ne concentrăm pe captarea acelor momente și emoții autentice, selectând cu grijă secvențele care vor țese împreună o poveste captivantă și emoționantă. 

Îți Dorești să fii Tu, În Cea Mai Naturală Formă.

Credem ferm că autenticitatea este cheia: dacă ceva se simte nefiresc, probabil va arăta la fel pe film. Experiența ne-a învățat că prea multe indicații precise, cum ar fi cum să-ți poziționezi mâna pe umărul mirelui, pot inhiba exprimarea emoțiilor autentice. Ne concentrăm să te lăsăm să te exprimi liber și natural, captând astfel esența reală a momentului.

Cauți Videograful Tău – Dinamic și Neintrusiv

Stim ca situatia se poate schimba de la o clipa la alta, traim pentru situatii neprevazute ar putea spune mirii dar noua ne place sa fim mereu activi, mereu in miscare, asta ne facem sa fim dinamici.

Suntem peste tot si probabil ca asta ne si ajuta sa reusim sa surprindem mai mult decat o persoana statica, ti-am zis ca alergam si maratoane si suntem indragostiti de un stil de viata activ si sanatos? Daca asta nu e dinamic nici noi nu stim ce sa mai zicem.

Filmul de nuntă: de la Eleganță Clasică, la Glamour Modern, la Royal Cinematic.

Construim amintiri împreună.

Povestea voastra este unica, voi sunteti unici iar filmele noastre sunt personalizate sa reflecte modul vostru autentic.

Nu avem un film bun pentru toata lumea, stim sa filmam si ingelegem oamenii si astfel va oferim:

Eleganță Clasică

Filmam in timpul nuntii

Când visezi la un film de nuntă care să surprindă autenticitatea momentului, alege un stil documentar ce îți garantează discreția videografului. El devine un observator tăcut, captând emoțiile pure, bucuriile sincere și distracțiile neîngrădite ale invitaților tăi. Fiecare moment cheie va fi imortalizat, creând o poveste ce reflectă cu fidelitate atmosfera unică a nunții tale. Această abordare îți permite să trăiești ziua ta magică fără griji.

Glamour Modern

Filmam in timpul nuntii

Pentru miresele care își doresc o nuntă vibrantă, cu un suflu personal și momente memorabile ca în filmele de la Hollywood. Specializați în a surprinde toate momentele cheie ale nunții într-un stil unic, combinam dinamismul cu momente de respiro, pentru a vă oferi o experiență cinematografică. Stilul nostru de filmare și editare este flexibil și adaptabil, alternând între secvențe energice și cadre care vă permit să vă cufundați în emoția momentului. Vă promitem o surpriză plăcută prin modul nostru de a imortaliza amintirile.

Royal Cinematic.

Filmam inainte de nunta, in timpul nuntii si chiar si dupa nunta

Filmul vostru de nuntă va fi mai mult decât o simplă înregistrare a zilei,  o captare intimă și personală a poveștii voastre de dragoste, vă oferim o experiență extinsă, asemenea unui basm, ce se întinde pe parcursul a trei zile și trei nopți.

Această abordare transformă filmul vostru într-o adevărată călătorie în timp, oferindu-vă nu doar amintiri din ziua nuntii, ci o poveste completă a începutului vieții voastre împreună.

Acest capitol inaugural va fi o moștenire valoroasă pentru copiii voștri, o modalitate de a le arăta și a le transmite emoția și dragostea voastră.

Filmele noastre de nunta incepe de la 1100euro

Te invităm să vezi un film lung de nuntă.

De la 30 minute la 90+ minute, voi alegeti!

Cine sunt eu și de ce să colaborezi cu mine.

Eu sunt Gabriel Dicu

În 2013 am început călătoria în lumea videografiei de eveniment, fotograf fiind am început să îmi folosesc experiența dobândită în fotografia de eveniment și să aplic în videografie.

În peste 10 ani de evenimente capeti experiența să poți captura esența evenimentelor indiferent de complexitatea lor.

Lucrând cu oamenii înveți multe de la ei, dar înveți și despre tine, te schimbi și devii mai bun, sensibilitatea este necesară pentru a putea să fii atent la ea atunci când se întâmplă!

Image
Image

Munca se face in echipa

Adrian Darie este alături de mine din 2015 și împreună reușim să facem filme de nuntă de care să fim și noi mândri, dar mai ales mirii noștri!

Lăsăm mirii să vorbească despre noi:

“Recomandam din toata inima, echipa si oamenii. Oricate evenimente vor urma in familia noastra, doar ei vor fi alegerea noastra. Pentru prietenie, pentru profesionalism, pentru calitatea baietilor, pentru creativitate, pentru tot.
Video-ul nuntii noastre reprezinta perfect toata emotia traita, fiecare detaliu surprins, fiecare grimasa. Avem o amintire minunata cu ajutorul lor.
Am ajuns la ei dintr-o intamplare si vom ramane alaturi de ei la orice eveniment de drag si de multumire.
Multumim, baieti! 😊” by Alina Hedesiu
filmare nunta sibiu cameraman timisoara

Nu este pentru tine daca:

  • Sunteți dispuși să lăsați amintirile la voia întâmplării?
  • Nu te interesează cum va arăta evenimentul vostru!
  • Cauți un videograf care să facă și poze în același timp,
  • Nu îți dorești să ai amintiri care să te bucure și peste ani,
  • Ești în căutare de o filmare de nuntă de ore întregi,
  • Vrei să ai invitații filmați și când mănâncă.

Uite ce inseamna sa lucrezi cu mine:

Pasul 1 - Scenariul nuntii, inainte de eveniment

Inainte de eveniment ne intalnim (virtual sau in persoana) si facem scenariul pentru ziua evenimentului, impartasim din experienta noastra de 10+ ani si facem programul luand in calcul lucuri la care nu va asteptati, timp de deplasare dintr-o parte in alta, luat in considerare nr de masini, locuri de parcare, ore de trafic, etc.

Cea mai mare intarziere se poate intampla chiar de la primele momente din zi, coafor si machiaj, asigura-te ca ai facut probe inainte si iti recomandam cu caldura sa aloci 30minute peste ce iti va zice MUA ( make up artist )

Dupa stabilirea orarului si finalizare parti organizatorii este momentul sa trecem la partea emotionala a evenimentului, vor fi momente de respiro? Cum si unde se va intampla First Look-ul vostru? Aveti juraminte scrise? Vreti sa scrieti sau nu? Sedinta foto-video cand si unde are loc? Cum se va intra la biserica cum se va iesi din biserica? Exista flori sau artificii pe parcursul evenimentului ? si tot asa pana cand stabilim momentele de emotie ale evenimentului vostru.

Pasul 2 - Productia, ziua evenimentului

Cu o seara inainte echipamentul a fost pregatit, bateriile incarcate, aparatura principala curatata, aparatura de rezerva curatata, cardurile formatate, totul pregatit pentru ziua evenimentului.

Cu organizarea realizata nu ne ramane decat sa urmam cursul eveniment-ului, suntem mereu pregatiti pentru suprize si placaute dar si neplacute.

Ne deplasam cu masina personala, suntem independenti si comunicam mereu cu voi pentru o buna desfasurare. Ajungem la primul moment al zilei stabilit impreuna si suntem pregatit pana la ultimul moment care de obicei este tortul.

Pasul 3 - Editarea si livrarea

Toata pregatirea noastra a dat roade si acum este momentul cand, ajunsi acasa, facem back-up la informatiile inregistrate, camere video, surse de sunet: lavaliere, recordere mixer formatie, drone. Informatia este copiata in 2 locuri diferite din motive de siguranta incepand cu inregistrarea video in aparat ( se inregistreaza pe 2 carduri simultan) si continuand cu back-ul pe doua surse distincte.
Se incepe editarea evenimentului vostru conform timpului alocat, conform stilului evenimentului se incepe montajul filmului lung si al filmului scurt.

Livrarea se face prioritar in mod digital si pe suport USB daca s-a ales aceasta optiune.

Lasam mirii sa vorbeasca despre noi:

Gabi , incep prin a spune un simplu si mare multumesc !Probabil nu am sa reusesc sa descriu foarte bine ce sentimente ne au incercat cand am vazut fotografiile si filmarile din ziua nuntii noastre , insa ai reusit sa transmiti prin ele fiecare gand , emotie si traire din acea zi !

Acum … te recomandam cu tot dragul tuturor viitorilor miri , e tot ce putem face in schimbul frumoasei amintiri pe care ne ai oferit o ❤️!

” by Sorina Simisnean

filmare nunta cameraman hunedoara simeria